Terug van vakantie

Panorama

Weer terug in Nederland! Na een geslaagde vakantie in Frankrijk ben ik vrijdagmiddag teruggekomen in het druilerige Nederland (want dat is het weer op dit moment). Foto’s volgen snel!

Na eerst een nacht te hebben overnacht in Condrieu, kwamen we na twee dagen reizen al tegen lunchtijd op Le Moulin aan in Pradelle.

Na een korte week zijn we doorgereisd naar Cucuron waar we 19 juli de Tour De France zagen langskomen! Hoewel ik geen fan ben en helemaal niets af weet van de stand van zaken, was het een leuke ervaring en mooi moment om foto’s te maken en heel gezellig met de grote massa mensen.

Toen we daarna nog naar de Vercors gingen (namelijk naar Gresse-en- Vercors) kwamen we de echte mooie uitzichten tegen. De panorama van deze blogpost is er een van (klik voor een vergroting). Tussen de eerste en tweede grote “bult” van de bergrug loopt een pas waar we in een dagtocht heen zijn gegaan. Die foto’s zet ik binnenkort online ;)

Later die week ben ik mijn vriendin gaan opzoeken in Langres; zij was met het projectorkest Qui Vive een week daar om te repeteren en drie zeer succesvolle concerten te geven. We zijn vervolgens doorgereden naar de Vogezen (Celles-sur-Plaine). In die laatste dagen hebben we Straatsburg bekeken en een stukje langs het Lac du Vieux Pre gelopen.

Nu nog de was doen, de foto’s uitzoeken en het werk weer oppakken. Want niet te vergeten, er staat nog wel een groot concert geplanned…