Sudoku FTW!

Sudoku is dat hele suffe spelletje waarbij er verschillende getallen in vierkantjes en rijen ingevuld moeten worden. Overal zijn sudoku boekjes te koop. In elke gids of krant staat wel een puzzel en er zijn zelfs sudoku computers , die als een ouderwetse Gameboy werken, maar dan alleen goed zijn om getalletjes in hokjes te stoppen…

Maar er zijn ook leuke dingen te melden. Er bestaan namelijk ook Sudoku Solvers beschikbaar! Daarmee los je ze snel op. Vooral als er dan een wedstrijd is tussen verschillende landen om zo hoog mogelijk te scoren. Dan zijn er zelfs lieve nerds die beide sites combineren tot een mooi scriptje! Volg de laatste link en rechtermuis op de laatste versie -> maak een bookmark aan.

De rest is heel simpel. Registreer je op de site (geen email adres en dus validatie nodig!) en klik op je bookmark. Klaar! Als je ingelogd blijft, hoe je voortaan alleen op je bookmark te klikken. De pagina laadt dan vanzelf, en nog een keer klikken vult de Sudoku weer helemaal in! Doe dit zo af en toe, een paar keer per dag. Zo breng je Nederland naar de top. Sudoku WTF!