Knippen/plakken is goed genoeg

Ik heb werk! Eindelijk. Lange tijd riep ik al te gaan werken, maar nu komt het er ook echt van. Via StuD ( Studenten Uitzendbureau Delft ) ben ik terechtgekomen bij de Media&Communicatie groep van de TU Delft.

Dit team verzorgt de hele communicatie van de TU Delft naar buiten toe, zoals posters, folders, en dus ook de website. De website wordt beheerd door een CMS ( Content Managment System ) waarmee dagelijks de informatie van de site wordt geupdate. Er is altijd wel wat te doen, vaak simpele klusjes, die het team over laat aan student assistenten. Mensen zoals ik dus. Student assistenten willen graag geld verdienen, en doen simpele dingen, zoals de content die is aangeleverd in het CMS stoppen. Simpelweg: knippen en plakken. Maar achter een fijn bureau met een lekkere stoel (en voor een niet onaangename vergoeding) wil ik heel graag dit werk doen.

Eigenlijk moet ik zelfs bekennen dat ik nu onder werktijd dit zit te typen. Ojee! Het werk wat gedaaan moest worden, is nu al af, en een laatste document wordt over 10 minuten aangeleverd. Tja, en wat doe je dan in de tussentijd? Juist, een nieuw item schrijven over hoe gelukkig je nu bent met je nieuwe werk ;)