Is het dit weekend al pakjesavond?

Een zin. Een regel van drie woorden maakte me heel gelukkig:
Pakket is verstuurd !

Ja, deze drie woorden alleen. Het waren de simpele woorden waar het mailtje uit bestond dat ik net kreeg. Ze waren afkomstig van digi2u, het bedrijfje waar ik mijn camera heb besteld. Huh, het was toch Foto Konijnenberg zal je waarschijnlijk zeggen (zoals ik had gezegd in een eerder stukje)? Ja, maar ik had de camera besteld op 2 november. De leveringstijd was onbekend, maar het zou ongeveer twee weken duren. Nu ruim twee weken later blijkt dat ik nog eens twee a drie weken zou moeten wachten op het pakketje. Ja daag, dat doe ik niet :(

Ik heb wat rondgekeken en zag dat http://digi2u.nl een shop was welke de camera nog wel had. Ook anderen zijn positief over de winkel, dus dat gaf mij het vertrouwen om de bestelling te plaatsen.

De winkel is best goedkoop, en omdat ik geen goede zoomlens heb, keek ik rond naar het aanbod van 70-300mm lenzen. De Nikkor 70-300G (van Nikon zelf) is een niet al te beste lens, maar leuk om mee te beginnen. De Sigma 70-300APO is een betere lens, maar ietsje duurder. Totdat je ziet dat Nikon de prijzen van lensen (maar ook andere producten) ver omhoog gooit, en digi2u de Sigma goedkoop aanbiedt. Je raad het al, 1+1=2 en ik heb de Sigma ook in het winkelmandje erbij gestopt.

Na net gehoord te hebben dat het pakketje is verzonden, verwacht ik morgen of maandag dus een mooi pakketje thuis te ontvangen :)