Feestjes en het bikkelen daarna

Jaja, feestjes zijn wel leuk, maar het vroeg op moeten daarna niet. Het was wel leuk gisteren, dat zeker. Wat ik heb gedaan? Afgelopen week was het open week op Sint Jansbrug. Dinsdag feestje, woensdag jazzavond en donderdag een feest in Speakers.

Met mijn nieuwe flitser ging ik de mensen vastleggen, en dat was een echte uitdaging: weinig licht en bewegende mensen zorgen vaak voor bewogen foto’s. Wil je dan ook nog een leuk plaatje, lachende mensen, mooie compositie en een goede sfeer impressie, is er een optie: veel oefenen.

Dat heb ik gedaan: dinsdag waren de foto’s gewoon ruk, woensdag ging het ietsje beter, maar donderdag was ik best tevreden :)

Geexpirimenteerd met sluitertijden, diafragma en flitscompensatie is het voor een eerste keer niet slecht. Helaas dat ik er laat achter kwam dat de ISO behoorlijk laag stond :(

Goed: eens moet de eerste keer zijn. Volgende keer beter. Nu eerst nog wakker worden…

Update 19 februari @ 18.09:

De foto’s zijn online, hier kan je de meeste terugvinden. Weet je zeker dat er een foto van je is gemaakt en die staat er niet tussen? Neem dan even contact met me op :)